Yngri Smarte tilbehør

Smarte tilbehør til barnevognen

Gjør vognen klar til bruk med alle typer praktiske tilbehør. Noe er definitivt kjekt å ha, men mange av tilbehørene kan vi garantere at du kommer til å like og synes er uunnværlige.

 

Koppholdere, kroker, orginazers og stellevesker

Det finnes smarte lagringsløsninger for praktisk talt alle de små tingene du må ha med! Et uunnværlig produkt på de fleste vogner er en koppholder med lagringsplass for nøkler og mobiltelefoner. Om du ikke har oppdaget det, er sjansen stor for at du kommer til å bli introdusert for den av andre mødre eller venninner. Og praktisk, det er det!

 

En orginazer er generelt noe større enn koppholderne og har plass til mer, som bleier, våtservetter, sokker, mobil, flasker og kopper.

 

En romslig stelleveske velger de fleste foreldre å kjøpe. Les mer om stellevesker her

 

Solskjerm

På solrike dager er det viktig å beskytte barnet i vognen mot solen. Vognens egen sufflett dekker ofte ikke nok til å gi god avskjerming. Da vil du kanskje bruke en solskjerm som enkelt kan festes på vognen. Vi anbefaler sterkt at du bruker solskjerm snarere enn teppe over vognens åpning.

 

Noen vognprodusenter lager suffletter som kan trekkes mye lenger fremover og beskytte mot solen. Ofte har disse sufflettene lufteluker som åpnes med glidelås for å sikre luftflyten inni suffletten. Med en stor sufflett er det ofte ikke nødvendig å kjøpe ekstra solskjerm.

 

Regntrekk

Regntrekk kommer hovedsakelig i to varianter: 1) Regntrekk i transparent plast og 2) Regntrekk i vannavstøtende, pustende materiale.

 

Hva du foretrekker kommer an på været der du skal bruke vognen. I ekstremt regnvær er plasthylsen definitivt best til å holde vognen helt tørr. Noen føler at plasttrekk kan være litt for tett.

 

Regntrekk i pustende materiale passer all slags vær og er også smart å bruke på dager med sterk vind. Ved regnvær føles de ikke så tette og er luftige for barnet, og mange foretrekker derfor slike egenskaper. Disse trekkene tar mindre plass enn de i gjennomsiktig plast.

https://yngri.no/produktkategori/travel/barnevognstilbehor/regntrekk-insektsnett/

 

Søskenbrett

Søskenbrett er genialt om du også skal ha med søsken i tillegg til en baby. Et såkalt søskenbrett kan brukes fra barnet er 2-3 år. Vi anbefaler at du prøver brettet i butikken. Ikke alle er store nok til søskenbrett når de er 2 år. Søskenvogn er sannsynligvis et bedre alternativ da. Om du bruker et søskenbrett skal barnet kunne holde seg fast og stå stødig. Om barnet er ubekvemt fordi bagdelen er for høy, er det tilrådelig å vente en stund med

 

Se tilbehør her

Yngri – hverdagsprodukter for våre unge oppdagelsesreisende.